Lisandro Martinez twittert aan United-fan na opvallende actie

23 oktober 2022, 13:03

Manchester United-verdediger Lisandro Martinez is na een moeizaam begin in de harten gesloten van alle fans. De Argentijn is wekelijks de uitblinker en niet alleen met zijn veldspel, maar ook met zijn emotie. Na de gelijkmaker vloog hij de supporters letterlijk om de nek en dat leverde een mooi plaatje op. Toch gaf hij er op Twitter nog even aandacht aan.

De Argentijn wilde duidelijk maken dat zijn actie positief bedoeld was en dat hij het juichen samen wilde doen, al zag dat er op sommige foto's net wat anders uit. 'Vriend, ik weet niet wie je bent, maar we doen het met elkaar. Vechtend tot het einde', schreef hij bij de beelen die in Engeland de ronde deden. Het 'slachtoffer' reageerde op de tweet met 'Love you mate', waarmee hij aangaf de actie en tweet vooral te waarderen.

Martinez kreeg voor zijn optreden tegen Chelsea een acht van Manchester Evening News en was daarmee opnieuw een van de uitblinkers. Eerder werd ook al gesteld dat de Argentijn de juiste passie met zich meebracht, door bijvoorbeeld ook na elke redding keeper David De Gea bijna juichend in de haren te vliegen. Erik ten Hag noemde dat in zijn Ajax-periode het brengen van 'grinta' in het veld.

Sowieso viel het de Engelse media op dat er een enorme saamhorigheid was en een enorme passie was bij de spelers van Manchester United de late gelijkmaker tegen Chelsea (1-1). Dat is onderstaande beelden ook duidelijk te zien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen