Opstelling PSV: Van Nistelrooij voert twee wijzigingen door

23 oktober 2022, 13:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-trainer Ruud van NIstelrooij is voorzichtig met Luuk de Jong, Mauro Júnior en Noni Madueke. Het drietal begint net als in de Europa League donderdagavond op de bank voor het duel met FC Groningen. Ten opzichte van die wedstrijd voert de oefenmeester twee wijzigingen door bij de Eindhovenaren.

De eerste verandering is de rechtsbackpositie: Jordan Teze krijgt de voorkeur boven Phillipp Mwene, die het tegen Arsenal bijzonder lastig had. Verder is Xavi Simons een linie gezakt naar het middenveld, waardoor er voorin plek is voor Anwar El Ghazi op de vleugel. Erick Gutiérrez is het kind van de rekening, want hij begint in het hoge noorden op de bank. 

El Ghazi zal vanaf rechts beginnen, Guus Til is wederom de spits en vanaf de linkerflank staat uiteraard aanvoerder Cody Gakpo. Verder keert Marco van Ginkel na een lange afwezigheid ook terug in de wedstrijdselectie van PSV. Daarmee is de ziekenboeg op Yorbe Vertessen, Ismael Saibari en Olivier Boscagli leeggestroomd de laatste weken. 

Verder zijn er geen veranderingen bij PSV, dat in het spoor van Ajax moet blijven met een overwinning bij FC Groningen. De thuisclub maakt een matig seizoen door en staat slechts zestiende, maar won in de beker wel overtuigend met 0-3 op bezoek bij FC Dordrecht. Kunnen ze het de formatie van Van Nistelrooij ook moeilijk maken?

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Veerman; El Ghazi, Til en Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen