Recordbrekende Haaland opnieuw bepalend tegen zijn oude club?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 oktober 2022 – Manchester City-aanvaller Erling Haaland kent een ongekend productief seizoen in zijn eerste jaar in Engeland. De Noor is meteen van grote waarde voor de ploeg van Pep Guardiola en alle records lijkt te gaan breken als hij deze doelpuntenproductie doorzet. Samen met Jack's.nl kijkt FCUpdate.nl naar de cijfers van de topschutter. 

Recordbrekende Haaland opnieuw bepalend tegen zijn oude club?

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de Premier League waren Mohamed Salah en Harry Kane vorig seizoen de topscorers: zij maakten 23 doelpunten in het hele Premier League-seizoen. De teller van de Noorse goalgetter in de Engelse competitie staat al op zeventien (!) doelpunten, al in oktober. Als hij dat gemiddelde doorzet, eindigt hij op bijna zestig doelpunten. [doelpuntenbet]

En ook in de Champions League gaat Haaland als een speer. Met vijf doelpunten in drie optredens – tegen FC Kopenhagen kreeg hij rust – staat hij samen met Robert Lewandowski en Salah bovenaan, maar zij kwamen wel in alle duels tot dusver in actie namens hun club. In dat schema zou hij het record van Cristiano Ronaldo (17) verbreken als de finale gehaald wordt (20). Tegen Borussia Dortmund zorgde Halaand voor de ommekeer en een moeizame 2-1 overwinning. Lukt het BVB ditmaal om te stunten in eigen huis? Dan krijg je 5.00 keer je inzet bij Jack's.nl.

Lees ook: Voor deze gelimiteerde transfersom is Haaland in 2024 op te pikken

Voor Manchester City is er minder noodzaak om te winnen dan voor de Duitsers, want de The Citizens zijn al geplaatst voor de volgende ronde. Maar als ze verliezen van de Duitse concurrent in de groep, dan kan het zijn dat Manchester City nog tweede wordt in de groep, waarin Sevilla en FC Kopenhagen tot dusver amper tot geen rol van betekenis spelen. Een punt is voor Borussia Dortmund genoeg voor de knock-outfase: dat levert je bij Jack.nl 4.30 keer je inzet op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd