Ajax lijkt belangrijk duo terug te hebben in kraker tegen Liverpool

25 oktober 2022, 07:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax kan woensdagavond hoogstwaarschijnlijk weer een beroep doen op Kenneth Taylor en Edson Álvarez. De middenvelders stonden afgelopen dagen aan de kant vanwege fysieke klachten, maar lijken op tijd hersteld voor de thuiswedstrijd tegen Ajax in de Champions League.

Taylor moest vorige week de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior aan zich voorbij laten gaan nadat hij een tik op zijn knie had gekregen. Ook het duel met RKC (1-4 zege) kwam te vroeg, maar de middenvelder hervatte een dag na die wedstrijd al wel een deel van de groepstraining. Inmiddels is Taylor op de weg terug, zo meldt De Telegraaf.

Datzelfde geldt voor Edson Álvarez, die tegen RKC ontbrak vanwege griep. De Mexicaan zal waarschijnlijk terugkeren in de basis tegen Liverpool. Daardoor moet coach Alfred Schreuder op zijn middenveld nu kiezen tussen Álvarez, Davy Klaassen, Steven Berghuis en Taylor. Overigens maakt ook zomeraanwinst Ahmetcan Kaplan grote stappen in zijn herstel. De Turkse verdediger kampt met knieklachten.

Ajax heeft pas drie punten verzameld in de Champions League en kan zich alleen in theorie nog plaatsen voor de volgende ronde van het miljardenbal. Daarvoor moet eerst worden gewonnen van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Driesje01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alvarez speelde gewoon mee tegen rkc... Werd in rust gewisseld, dat wel... Maar speelde gewoon mee...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen