'FC Barcelona overweegt miljoenenbod op Edson Álvarez'

25 oktober 2022, 11:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona overweegt zich te versterken met Edson Álvarez. De Mexicaanse middenvelder is vaste waarde bij Ajax, waar hij een onmisbare schakel is gebleken. Barça heeft dat ook geconstateerd en is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen in Amsterdam. Een transfer is echter nog verre van rond.

Dat schrijft het Spaanse SPORT. Barça zou Álvarez dolgraag binnen willen halen, maar de topclub worstelt met de hoge vraagprijs die Ajax hanteert. Afgelopen zomer hoopte Chelsea de Mexicaanse controleur op de valreep te strikken, maar die transfer ging uiteindelijk niet door. De Londense club had een bedrag van rond de vijftig miljoen euro over voor de Ajacied.

FC Barcelona is niet van plan om zo ver te gaan en denkt daarom ook aan andere, goedkope opties. Ruben Neves van Wolverhampton Wanderers staat daarom bovenaan de verlanglijst. Ook de namen van Enzo Fernández (Benfica) en PSV-controleur Ibrahim Sangaré zingen rond. Laatstgenoemde mag vertrekken als PSV een goed bod ontvangt.

Álvarez kreeg in zijn eerste maanden als speler van Ajax te maken met flinke kritiek, maar is de laatste jaren in de armen gesloten door het Amsterdamse publiek. De Mexicaan werd in 2019 voor een bedrag van rond de twintig miljoen euro binnengehaald.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen