Ajax wil lef tonen in CL: "Geloof uitstralen dat het mogelijk is"

25 oktober 2022, 14:29   Bijgewerkt: 25 oktober 2022, 15:07

Alfred Schreuder gelooft nog altijd in overwintering in de Champions League. Hoewel de Amsterdammers zich alleen in theorie nog kunnen plaatsen voor de knock-outfase van het miljardenbal, wil hij woensdagavond hoe dan ook winnen van Liverpool. De Amsterdammers zien kansen om de drie punten in de Johan Cruijff Arena te houden.

"Je bent niet kansloos", aldus Alfred Schreuder op de persconferentie. "We moeten het geloof uitstralen dat het mogelijk is. Natuurlijk weten we dat Liverpool een goed team heeft, maar we weten ook waar het beter moet. De Champions League is een geweldig podium om te spelen. We zullen met gezonde branie en agressie op het veld moeten verschijnen."

Lees ook: Driessen weet waarom Brobbey op de bank zat: "Dat stoorde Schreuder"

"We zijn afhankelijk, maar hebben het ook deels in eigen hand en moeten morgen gewoon voor de overwinning gaan", aldus doelman Remko Pasveer, die denkt te weten waar het beter moet tegen de Engelse grootmacht. "We moeten wat meer lef tonen aan de bal. Tijdens de heenwedstrijd speelden we te vaak de lange bal of terug op mij. We werken er heel hard aan om dat te verbeteren. Als we ons onder de druk kunnen uitvoetballen, kunnen we wedstrijden gaan domineren."

Ajax heeft na vier speelronden in de Champions League drie punten verzameld. De Amsterdammers wonnen alleen de eerste wedstrijd tegen Rangers. Tegen Napoli kregen de Amsterdammers twee harde dreunen. Liverpool won het heenduel in Engeland vorige maand in de slotfase met 2-1.

Schreuder kan tegen Liverpool weer een beroep doen op Devyne Rensch en Kenneth Taylor. Het duo ontbrak afgelopen weken vanwege fysieke klachten. Alleen Ahmetcan Kaplan ontbreekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Exact dat meer lef, we hebben kansen en de CL is een mooi podium is wat ze twee X voor Napoli zeiden. Ligt er een cliché boekje klaar ipv de bijbel in die hotelkamers?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen