Ten Hag gaat in op terugkeer Ronaldo: "Geen moeilijke beslissing"

26 oktober 2022, 13:26

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel van Manchester United met FC Sherriff Tiraspol van donderdag is Erik ten Hag kort ingegaan op de terugkeer van Cristiano Ronaldo in zijn selectie. De Nederlandse oefenmeester noemde het "geen moeilijke beslissing" om de muitende veteraan weer in genade aan te nemen.

Ronaldo werd afgelopen weekend buiten de selectie gelaten voor het Premier League-treffen bij Chelsea (1-1). Midweeks had de Portugees geweigerd in de slotminuten in te vallen tijdens de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Hij verliet bovendien nog vóór het laatste fluitsignaal de reservebank, en beende rechtstreeks naar de catacomben. Als gevolg van die actie ging de club over tot het tijdelijk verwijderen van de 37-jarige Portugees uit de eerste selectie. 

Maar wat Ten Hag betreft ligt dat in het verleden. "Alles is uitgesproken, alle vragen zijn beantwoord", sprak hij vandaag. "Hij is er een wedstrijd niet bij geweest, maar vanaf nu is hij weer terug." Liever heeft Ten Hag het over de wedstrijd van morgen: "Dit wordt een belangrijke wedstrijd voor ons. We willen de groep het liefst winnen."

Lees ook"Ten Hag heeft geen respect voor Ronaldo

Overwinning noodzakelijk

Om dat te doen heeft United in ieder geval een overwinning nodig tegen de Moldaviërs. Daarna wacht in de laatste groepswedstrijd een duel met de huidige lijstaanvoerder, het Spaanse Real Sociedad. In september ging het thuisduel met de nummer vier van de Spaanse La Liga nog met 0-1 verloren door een benutte strafschop van Brais Mendez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen