Ten Hag gaat in op terugkeer Ronaldo: "Geen moeilijke beslissing"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 oktober 2022 – Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel van Manchester United met FC Sherriff Tiraspol van donderdag is Erik ten Hag kort ingegaan op de terugkeer van Cristiano Ronaldo in zijn selectie. De Nederlandse oefenmeester noemde het "geen moeilijke beslissing" om de muitende veteraan weer in genade aan te nemen.

Ten Hag gaat in op terugkeer Ronaldo: "Geen moeilijke beslissing"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ronaldo werd afgelopen weekend buiten de selectie gelaten voor het Premier League-treffen bij Chelsea (1-1). Midweeks had de Portugees geweigerd in de slotminuten in te vallen tijdens de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Hij verliet bovendien nog vóór het laatste fluitsignaal de reservebank, en beende rechtstreeks naar de catacomben. Als gevolg van die actie ging de club over tot het tijdelijk verwijderen van de 37-jarige Portugees uit de eerste selectie. 

Maar wat Ten Hag betreft ligt dat in het verleden. "Alles is uitgesproken, alle vragen zijn beantwoord", sprak hij vandaag. "Hij is er een wedstrijd niet bij geweest, maar vanaf nu is hij weer terug." Liever heeft Ten Hag het over de wedstrijd van morgen: "Dit wordt een belangrijke wedstrijd voor ons. We willen de groep het liefst winnen."

Lees ook"Ten Hag heeft geen respect voor Ronaldo, hij provoceert hem"

Overwinning noodzakelijk
Om dat te doen heeft United in ieder geval een overwinning nodig tegen de Moldaviërs. Daarna wacht in de laatste groepswedstrijd een duel met de huidige lijstaanvoerder, het Spaanse Real Sociedad. In september ging het thuisduel met de nummer vier van de Spaanse La Liga nog met 0-1 verloren door een benutte strafschop van Brais Mendez.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd