Oude liefde haakt af in strijd om Ronaldo: "Kunnen hem niet betalen"

26 oktober 2022, 18:15

Cristiano Ronaldo heeft de clubs niet bepaald meer voor het uitkiezen. De Portugese superster was jarenlang misschien wel de meest begeerde speler ter wereld, maar leeft nu in onzekerheid over zijn toekomst. De Portugees, die bij Manchester United tot plan B behoort, zag een optie afhaken.

Coach Erik ten Hag van Manchester United heeft de Portugese superster weer in genade aangenomen, nadat hij voor het einde van de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur het stadion verliet en daarvoor geschorst werd. De kans lijkt echter groot dat Ronaldo komende winter op zoek gaat naar een nieuwe club. Een terugkeer naar zijn geboorteland zit er echter niet in.

"Iedereen bij Sporting droomt van de terugkeer van Cristiano, maar hij is speler van Manchester United", vertelde coach Ruben Amorim van Sporting CP op de persconferentie. "Dus daar wil ik het niet over hebben. Hij is een topspeler, maar we hebben geen geld om zijn salaris te betalen. "Hij is gelukkig in Manchester, maar hij speelt niet. Dus dat is het probleem."

Ronaldo begon zijn loopbaan bij Sporting, waar hij een miljoenentransfer naar Manchester United verdiende. Vooral bij Real Madrid ontwikkelde de Portugees zich tot een van de beste spelers ooit. Na een avontuur bij Juventus keerde Ronaldo vorig jaar terug in Manchester. Daar was hij dit seizoen pas eenmaal trefzeker.

Lees ook: Ten Hag gaat in op terugkeer Ronaldo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kunnen het niet betalen, maar willen het misschien ook niet?

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom moet Ronaldo dan nog steeds de hoofdprijs hebben? Hij heeft toch geld zat en doe dan wat terug voor je club waar het (bijna) ooit begon. Gewoon voor het gemiddelde loon van die spelersgroep. Ik denk dat menigeen ervoor tekent😎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen