AZ-aanwinst maandag al in Alkmaar; rentree Pavlidis aanstaande

28 oktober 2022, 17:15

De sfeer bij AZ leek vrijdag in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Volendam goed te zijn. Naast dat de club een dag eerder overwintering in de Conference League had veiliggesteld met een 1-2 overwinning op FC Vaduz, had ook trainer Pascal Jansen goed nieuws te melden. Zo is spits Vangelis Pavlidis bijna klaar voor zijn rentree en zit er voor AZ nóg een versterking aan te komen.

Het gaat om Djordje Mihailovic, de Amerikaanse middenvelder die AZ al in augustus voor liefst zes miljoen euro vastlegde als winterversterking. Eerst zou hij zijn huidige seizoen in de MLS afmaken met CF Montréal, maar die ploeg werd afgelopen weekend uit de play-offs geknikkerd door New York City FC. Daarmee heeft de 23-jarige Mihailovic zijn laatste wedstrijd gespeeld en kan hij zich in Alkmaar gaan melden.

"Maandag verwachten we hem in Nederland, vanaf dinsdag zal hij bij ons op het trainingsveld staan", kondigde Jansen aan op de clubwebsite. "We gaan wel gebruik maken van het feit dat hij nu al beschikbaar is en dingen kan oppakken, ook al kan hij pas volgend jaar in actie komen."

Pavlidis

Met de rentree van Pavlidis begint de selectie van AZ sowieso weer op volle sterkte te raken. De spits speelde door een langdurige blessure pas drie Eredivisiewedstrijden dit seizoen, maar reisde deze week wel weer mee naar Liechtenstein. "De Europese training heeft hij eigenlijk helemaal meegedaan. Daar is hij goed doorheen gekomen. Vanmiddag heeft hij weer getraind, morgen gaat hij weer trainen. Met een beetje geluk hopen we hem zondag bij de wedstrijdselectie te hebben." Dan speelt AZ om 16:45 uur thuis tegen FC Volendam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen