Goed nieuws over de neergestoken verdediger Pablo Marí

30 oktober 2022, 15:17   Bijgewerkt: 30 oktober 2022, 15:31

Mooi nieuws uit Italië: verdediger Pablo Marí heeeft het ziekenhuis zondag verlaten. De verdediger van AC Monza was donderdagavond betrokken bij een steekpartij in een voorstad van Milaan. Hij is met succes geopereerd aan zijn verwoningen en kan thuis verder werken aan zijn herstel, zo heeft hij laten weten op Instagram.

Dat heeft de club eveneens laten weten in een statement, waarin ook te lezen valt dat hij de komende periode absolute rust krijgt. Marí werd in zijn rug gestoken en zal nog een flinke tijd nodig hebben om daar weer helemaal van te herstellen. Toch kwam de voormalig voetballer van NAC Breda er relatief genadig vanaf: bij het incident kwam namelijk een kassamedewerker van de supermarkt om het leven.

AC Monza speelt maandagavond tegen Bologna en ondanks dit incident, moet de club op het veld verschijnen. Er was gevraagd of de wedstrijd door alle ontwikkelingen rondom Marí uitgesteld kon worden, maar daar heeft de Italiaanse voetbalbond niet aan meegewerkt. Daardoor moet de ploeg gewoon opdraven voor het duel, waarbij uiteraard volop stil zal worden gestaan bij dit incident.

Lees ook: Pablo Marí reageert na steekpartij: "Voelde een ondraaglijke pijn"

Dat gebeurde bij de wedstrijd van Arsenal zondagmiddag namelijk ook al. Marí is formeel nog eigenaar van The Gunners, dat hem dit seizoen verhuren aan AC Monza. Zijn voormalig teamgenoten hielden voorafgaand aan de wedstrijd tegen Nottingham Forest het shirt van hem omhoog als steunbetuiging aan het adres van de Spanjaard. 

[instgram,CkQpd7WIroN]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen