Martínez blinkt uit: "Dit seizoen verreweg de beste bij United"

30 oktober 2022, 21:57

Lisandro Martínez blijft indruk maken bij Manchester United. De Argentijnse verdediger is een vaste waarde in de ploeg van Erik ten Hag en was zondagavond weer van enorm belang in de moeizame zege op West Ham United (1-0). SkySports-analisten Owen Hargreaves en Ian Wright hadden na afloop van het Premier League-duel lovende woorden over de ontwikkeling bij United en vooral voor Martínez.

"Ten Hag heeft een United gecreëerd dat wedstrijden wint", begint voormalig United-middenvelder Hargreaves. "Deze hadden ze vorig seizoen waarschijnlijk verloren. Manchester United maakt niet veel doelpunten, maar is ontzettend verbeterd in defensief opzicht." Ook op het middenveld staat het momenteel stabieler bij United. "Met Casemiro als basisspeler hebben ze nog niet verloren in de competitie", valt Hargreaves op.

Martínez krijgt de grootste complimenten van de Engelsman. "Hij geeft leiding aan de verdediging. Hij speelt met veel persoonlijkheid. De Ten Hag-revolutie komt eraan, de revolutie is op weg. Ik denk dat ze beter zijn in dit stadium van het seizoen dan we van tevoren hadden gedacht." Ook Wright sluit zich aan bij de lof van zijn collega. "Deze man heeft defensieve kwaliteit toegevoegd die ik al lange tijd niet heb gezien bij Manchester United. Niet alleen in zijn positionering, maar ook de passes die hij verstuurt. Dat is precies wat ze nodig hebben. Iemand zonder tierelantijntjes, die de tackles uitvoert. Echt een goede aankoop. Ik had niet gedacht dat hij zo goed zou zijn."

Waanzinnige statistieken

De analisten ondersteunden hun lovende woorden door de prestatie van Martínez tegen West Ham te analyseren. De Argentijnse verdediger won zeven van de acht duels, had een nauwkeurigheid in zijn passing van liefst 92% en was verantwoordelijk voor drie onderscheppingen. SkySports analist Gary Neville was ook positief over Martínez. "In grote delen van de wedstrijd was hij werkelijk fantastisch. Hij is dit seizoen verreweg de beste speler van Manchester United", aldus Neville.

Lees ook: Uitblinkende Martínez helpt Ten Hag aan moeizame zege

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen