'Messi naar de MLS? Inter Miami denkt PSG en Barça af te troeven'

31 oktober 2022, 09:23

Lionel Messi laat eindelijk zijn beste vorm zien bij Paris Saint-Germain, maar intussen is alweer de vraag hoe lang hij er nog zal spelen. Zijn contract loopt na het huidige seizoen af en verschillende clubs liggen op de loer. Het Amerikaanse Inter Miami lijkt daarbij een van de verrassende kanshebbers te zijn voor zijn handtekening.

Dat bleek althans uit berichtgeving van The Athletic. Het doorgaans betrouwbare sportmedium schreef maandagochtend dat Inter Miami steeds zekerder van zijn zaak wordt als het gaat om het vastleggen van Messi. De club hoopt de onderhandelingen ergens in de komende maanden af te ronden. Na het WK zullen de partijen verder met elkaar in gesprek gaan.

Uiteraard is nog lang niet gezegd dat Messi uiteindelijk voor de MLS zal gaan kiezen. Intussen bereidt PSG namelijk ook een aanbieding voor een contractverlenging voor - naar verluidt voor twee seizoenen - en is de verwachting dat de club harder zal doorzetten nu ook Inter Miami zich heeft opgeworpen als serieuze concurrent. FC Barcelona hoopt ook nog altijd op een terugkeer van het clubicoon. 

Statistieken Messi

Na een moeizaam debuutseizoen bij PSG laat Messi dit jaar wel zien nog altijd van absolute wereldklasse te zijn. In de Ligue 1 staat hij na twaalf wedstrijden op zeven goals en tien assists, in de Champions League is dat vier goals en drie assists in vier duels. Daarnaast maakte hij nog een treffer in de Franse Supercup. Bovendien komt het WK in Qatar eraan, wat voor Messi vermoedelijk de laatste kans wordt om met Argentinië wereldkampioen te worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen