Antony opnieuw afwezig bij United; Lukaku racet tegen de klok

2 november 2022, 20:03

Manchester United moet het ook in de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League stellen zonder Antony. De Braziliaanse topaankoop ontbrak afgelopen weekend tegen West Ham United al en is nog niet voldoende hersteld voor de kraker tegen Real Sociedad.

Antony behoort daardoor niet tot de wedstrijdselectie. Afgelopen weekend gaf Erik ten Hag nog aan dat de schade voor de aanvaller meeviel, maar het duel met de Spanjaarden komt te vroeg. Antony lijkt zich te richten op de Premier League-ontmoeting met Aston Villa van komende zondag. Tegen Sociedad zit Donny van de Beek wél bij de selectie, net als Tyrell Malacia.

Lukaku naar België

Romelu Lukaku is in het vliegtuig gestapt naar België om daar een medisch consult te ondergaan. De 29-jarige topspits was hersteld van zijn spierblessure, maar staat nu opnieuw aan de kant. De verwachting is dat Lukaku niet meer op tijd fit gaat raken voor de start van het WK in Qatar, maar daarvoor wil de Belgische bond eerst overleggen met de speler zelf.

Volgens Sky Sport Italia wordt Lukaku een dezer dagen onderzocht door de doktoren van de nationale ploeg van België. Inter rekent niet meer op een terugkeer van de spits voor de jaarwisseling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Driesje01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo united naar champions league, wist niet dat dat zo kon

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen