Van Hanegem twijfelt niet: "Bijlow is de beste keeper van Nederland"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 november 2022 – Willem van Hanegem kent geen twijfel over wie deze maand het doel moet verdedigen bij het Nederlands elftal, dat zich opmaakt voor het wereldkampioenschap in Qatar. De analyticus is ervan overtuigd dat Justin Bijlow de beste optie is voor bondscoach Louis van Gaal.

Van Hanegem twijfelt niet: "Bijlow is de beste keeper van Nederland"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tegen Lazio was Bijlow een van de uitblinkers bij Feyenoord. Hoogstpersoonlijk hielp hij de Rotterdammers met enkele knappe reddingen aan groepswinst in de Europa League. "Hij heeft Feyenoord donderdagavond een paar keer gered en is gewoon de beste keeper van Nederland. De keeperstrainer van Oranje denkt daar waarschijnlijk anders over, maar ik heb goede hoop dat Louis dat wel ziet."

Van Hanegem hoopt dat Van Gaal zijn eigen verstand gebruikt en Bijlow de voorkeur geeft boven de andere kandidaten. "Als je trainer bent, en je vindt dat, dan ga je toch niet naar - hoe heet die man ook alweer - Frans Hoek luisteren. Dat kan toch niet waar zijn", vertelt Van Hanegem in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad

Bijlow behoorde in september niet tot de definitieve selectie, maar staat voor het WK wel op de voorlopige lijst van 39 spelers. Bijlow moet het uitvechten met Jasper Cillessen, Andries Noppert, Mark Flekken en Remko Pasveer. Laatstgenoemde verdedigde de afgelopen twee duels het doel.

Lees ook: Driessen diep onder de indruk van optreden Bijlow tegen Lazio

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd