Lazio-directeur slikt 'losercompetitie' in na Feyenoord-debacle

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 november 2022 – "In het voetbal worden zinloze competities verzonnen zoals de Conference League, die ik de losercompetitie noem." Was getekend: Igli Tare, technisch directeur van SS Lazio. De Albanees moet na de nederlaag die zijn club eerder deze week leed tegen Feyenoord echter terugkomen op zijn woorden.

Lazio-directeur slikt 'losercompetitie' in na Feyenoord-debacle

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Door het verlies in Rotterdam is de Romeinse club namelijk veroordeeld tot de derde plaats in de Europa League-groep, die recht geeft op een vervolg in de... Conference League. Tare haalt zijn neus inmiddels echter niet meer op voor het derde Europese toernooi: "Nu we in de Conference League zitte, wil ik dat Lazio tot het einde blijft strijden om die competitie te winnen", klinkt het nu tegenover La Gazetta dello Sport.

Met zijn eerdere uitspraken, die hij op een bijeenkomst op de universiteit van Rome had gedaan, wilde Tare wellicht stadgenoot en rivaal AS Roma provoceren. Die club won vorig jaar wél van Feyenoord, en legde daardoor beslag op de allereerste editie van de Conference League.

Mourinho
In die opzet slaagde Tare wel, want AS Roma-trainer José Mourinho reageerde karakteristiek op zijn opmerkingen. Die benoemde Lazio tot favoriet om de Conference League te winnen, maar merkte vervolgens cynisch op: "Misschien is het probleem dat ze ook meneer Tare hebben, die de prijs niet wil winnen omdat hij de competitie niet waardeert..."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd