Slot eist nog meer van Feyenoord: "Maar is een topweek geweest"

6 november 2022, 18:00   Bijgewerkt: 6 november 2022, 18:10

Arne Slot is blij dat Feyenoord een voor de club mooie week goed heeft afgesloten op bezoek bij FC Volendam. De Rotterdammers wonnen met 0-2 van de hekkensluiter en mengen zich op die manier volop in de titelstrijd. Toch blijft Slot zoals altijd kritisch op het spel van Feyenoord.

"Ik denk wel dat het een topweek voor ons is geweest", aldus Slot bij ESPN. "Dat kwam met name door afgelopen donderdag. Een uitwedstrijd bij FC Volendam winnen is iets wat Feyenoord hoort te doen. Maar de laatste zestien van de Europa League halen is heel prettig. De vorige week dat we een goede week hadden, lukte het ons niet om twee doelpunten te maken tegen Fortuna. Daarom is het des te lekkerder dat we dat nu wel doen."

Lees ook: De beoordelingen van Feyenoord na de zege op FC Volendam

Feyenoord was in Volendam heer en meester. Toch werd het 'slechts' 0-2 door doelpunten van Danilo en Sebastian Szymanski. Slot is van mening dat er meer Rotterdamse doelpunten hadden moeten vallen. "Het was niet handig om ons enorme overwicht zo weinig in de score tot uitdrukking lieten komen. Gelukkig maakten we vlak voor rust wel de tweede zodat er een betere afspiegeling was. Als het om de afwerking af de laatste bal ging, was het bij ons de hele wedstrijd slordig."

Jonk zag een kansloos Volendam

Wim Jonk zag vanaf de bank van Volendam hoe zijn ploeg een kansloze nederlaag leed. De oefenmeester weet dat er werk aan de winkel is voor de hekkensluiter. "Er zit een groot verschil in de manier waarop Feyenoord en wij de wedstrijd beginnen. We werden daar op intensiteit afgetroefd en dan loop je tegen doelpunten op. De tweede helft was de intensiteit beter, maar we hebben weinig afgedwongen. Over het algemeen was dit een dikverdiende nederlaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen