Union Berlin kruipt in underdogrol tegen 'spraakmakend' Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 november 2022 – Union Berlin is blij dat het in de tussenronde van de Europa League het 'ambitieuze en spraakmakende' Ajax treft. Wie de favoriet is om door te stoten naar de laatste zestien, is wat betreft de Duitsers wel duidelijk.

Union Berlin kruipt in underdogrol tegen 'spraakmakend' Ajax

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax en Union Berlin nemen het op 16 februari (Amsterdam) en 23 februari (Berlijn) tegen elkaar op. "Union Berlin tegen Ajax: dat is een geweldige loting en klinkt als Europese glorie voor ons", begint directeur Olivier Ruhnert. "Ajax is, als de regerend kampioen van Nederland, een ambitieuze en spraakmakende tegenstander die al jaren de Eredivisie in Europa vertegenwoordigt."

Volgens Ruhnert is het duidelijk wie de favoriet in het tweeluik is: Ajax. "Maar we kijken erg uit naar deze twee wedstrijden en zullen onze kans zoeken", aldus de directeur van de Bundesliga-verrassing. Union Berlin staat na dertien wedstrijden derde in de Duitse competitie. Tot voor kort stond de club uit de hoofdstad zelfs bovenaan.

Oud-Ajacieden
Voor Sheraldo Becker is het een bijzondere loting. De aanvaller die furore maakt bij Union Berlin, heeft immers een verleden bij Ajax. Met Danilho Doekhi speelt er nog een oud-Ajacied bij de Duitse club. "Een club uit mijn thuisland, ik ken Ajax best goed. Ik was erg blij toen dit uit de koker kwam rollen", zo laat de verdediger weten die tussen 2016 en 2018 onder contract stond bij de Amsterdammers.

Lees ookSchreuder bespreekt loting: "Individuele kwaliteit bij Ajax hoger"

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd