Piqué heeft laatste duel voor Barça mogelijk tóch nog niet gespeeld

8 november 2022, 13:55

Gerard Piqué heeft zijn allerlaatste wedstrijd voor FC Barcelona vermoedelijk nog niet gespeeld. De Spaanse verdediger kondigde vorige week verrassend zijn afscheid aan als profvoetballer en besloot het thuisduel met Álmeria van afgelopen weekend aan te grijpen als laatste duel, maar mogelijk komt hij toch nog in actie.

Coach Xavi heeft de verdediger namelijk opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het duel met Osasuna van dinsdagavond. Coach Xavi liet op de voorbereidende persconferentie weten dat Piqué ook beschikbaar is om in actie te komen namens de koploper van Spanje. "Hij zit inderdaad bij de groep. Ik ga nog bekijken of hij in de basis begint."

Piqué kreeg zaterdag nog een emotioneel afscheid in Camp Nou. De 35-jarige verdediger besloot per direct af te zwaaien als prof. De verdediger is in Catalonië uitgegroeid tot clubicoon. Sinds 2008 was Piqué vaste waarde in het hart van de defensie. Piqué speelde in totaal 617 wedstrijden voor zijn club.

Memphis Depay zit niet bij de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De aanvaller kampt nog altijd met een dijbeenblessure. Frenkie de Jong mag wél hopen op speelminuten in het laatste duel van de eerste seizoenshelft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen