Van Bronckhorst voelt druk verder oplopen bij geplaagd Rangers

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 november 2022 – Giovanni van Bronckhorst beleeft niet de beste periode van zijn trainersloopbaan. Zijn Rangers FC verloor in de Schotse competitie van Saint-Johnstone, nadat het eerder in de Champions League ook al een slechte indruk maakte. De trainer hoort de roep om zijn ontslag inmiddels steeds luider worden.

Van Bronckhorst voelt druk verder oplopen bij geplaagd Rangers

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Gio out', klonk het zaterdag onder meer vanuit de Rangers-supporters. Een deel van hen is wel klaar met de prestaties van Van Bronckhorst, die vorig seizoen nog goed begon aan zijn Schotse avontuur door verrassend de Europa League-finale te bereiken. Die ging uiteindelijk nipt na strafschoppen verloren tegen Eintracht Frankfurt.

Het krediet dat hij daarmee opbouwde is inmiddels flink aan het afbrokkelen. En dat vindt de hoofdrolspeler zelf eigenlijk niet meer dan normaal: "Ik ben 47 jaar en loop al wat jaartjes rond. Voor mij is het geen probleem", citeert Voetbal International de voormalige linksback van onder meer Feyenoord, Arsenal en FC Barcelona. "Het is moeilijk om je er niet bewust van te zijn."

Winterstop
De club staat nu tweede in het Schotse Premiership met een achterstand van zeven punten op rivaal Celtic. Rangers speelt nog twee wedstrijden voordat het WK begint en de Schotse competitie ruim een maand stil komt te liggen. Morgen neemt Rangers het thuis op tegen Hearts, dat vierde staat in de competitie. Daarna wacht komend weekend het laatste duel voor de break, uit bij nummer zeven St. Mirren. "Natuurlijk kan ik het tij keren. Anders zou ik hier niet zitten", zegt Van Bronckhorst over de aankomende duels. "Mijn focus ligt volledig op woensdag. Daar gaat het om. Daarna kijken we naar het weekend."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd