Ajacieden zijn er klaar mee: "Schreuder, schaam je! Schaam je!"

13 november 2022, 11:10

Ajax zit al een tijdje in zwaar weer. De kater van de rampweek is na het gelijkspel tegen FC Emmen compleet. Alfred Schreuder kan al langere tijd rekenen op kritiek van het Ajax-publiek en dat is na de flater in Drenthe niet anders.

Toen de Ajax-selectie zich naar de bus begaf om terug te gaan naar de hoofdstad stonden er tientallen Emmen-supporters om een foto te maken of handtekening te vragen aan de spelers van Ajax, maar een aantal personen liet op dat moment hun ongenoegen blijken aan Schreuder. 

"Hey Schreuder, schaam je! Schaam je!", schreeuwde een man radeloos richting de hoofdtrainer. Net als na het gelijke spel tegen Vitesse eerder deze week is #SchreuderOut trending op Twitter, wat laat zien dat veel Ajacieden helemaal klaar zijn met de trainer. Er hing zelfs een spandoek met dezelfde tekst in het uitvak van Ajax in Emmen.

Crisis, maar wel tweede

Ajax is ondanks het gelijke spel op de Oude Meerdijk wel een plekje gestegen, concurrent PSV verloor namelijk de topper van AZ waardoor Ajax tweede staat. De Amsterdammers, de Eindhovenaren en Feyenoord staan gelijk in punten, maar de Rotterdammers komen vandaag in actie tegen Excelsior en kunnen dus een gat slaan met de rest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met een jaarsalaris van ruim 1 mln en een afkoopsom van minimaal dat bedrag gaat de beste man natuurlijk niet zelf opstappen. Ik zou ook stoïcijns doorlopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen