Dit is de vervanger van Nkunku in de Franse WK-selectie

16 november 2022, 09:33

Didier Deschamps heeft een vervanger opgeroepen voor de weggevallen Christopher Nkunku. Randal Kolo Muani is door de bondscoach toegevoegd aan de WK-selectie van Frankrijk.

Voor Nkunku spatte de WK-droom dinsdag uiteen. Hij raakte tijdens een duel met Eduardo Camavinga geblesseerd aan zijn knie en medisch onderzoek wees uit dat de blessure dusdanig van aard is dat de speler van RB Leipzig het toernooi in Qatar moet laten schieten.

Met Kolo Muani voegt Deschamps een speler aan de Franse WK-selectie toe die nog niet bijster veel ervaring heeft als international. In september mocht hij in de Nations League-wedstrijden tegen Oostenrijk (2-0 winst) en Denemarken (2-0) verlies) kort opdraven. Het waren zijn enige interlands tot nu toe.

Tweede wijziging

Nkunku is de tweede speler van de Franse WK-selectie die vervangen is. Eerder haakte Presnel Kimpembe van Paris Saint-Germain vanwege een blessure af. Hij werd vervangen door AS Monaco-verdediger Axel Disasi. Frankrijk moet het op het WK ook stellen zonder de geblesseerde N'Golo Kanté en Paul Pogba.

Lees ookDit zijn alle definitieve selecties voor het WK in Qatar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen