'Ajax ziet opvolger van Edson Álvarez rondlopen in Brazilië"

17 november 2022, 13:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is geïnteresseerd in de diensten van Palmeiras-middenvelder Danilo, zo meldt de Braziliaanse tak van ESPN. De 21-jarige Danilo staat er goed op, want ook Arsenal en AS Monaco houden zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten. De Londense club zou een aantal maanden geleden zelfs een bod hebben uitgebracht.

Het lukte Arsenal destijds niet om Danilo los te weken bij Palmeiras. De Braziliaanse club is volgens ESPN echter wel bereid om mee te werken aan een verkoop van de verdedigende middenvelder, die een gouden toekomst wordt voorspeld. De jeugdinternational beschikt bij Palmeiras over een contract dat doorloopt tot eind 2026 en vertegenwoordigt volgens FootballTransfers een marktwaarde van liefst 34 miljoen euro.

Maar Palmeiras is bereid om Danilo voor minder te laten gaan. De club zou bij een een bod van minstens twintig miljoen euro de onderhandelingen over een transfer van de controlerende middenvelder, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, willen openen. De interesse van Ajax zou serieus zijn, want de Amsterdammers hebben naar verluidt scouts naar Brazilië gestuurd om de middenvelder van dicht bij aan het werk te zien.

De vermeende interesse van Ajax in Danilo kan niet los worden gezien van de situatie van Edson Álvarez. Chelsea wilde de Mexicaanse middenvelder afgelopen zomer voor vijftig miljoen euro overnemen, maar de Amsterdamse leiding stak daar een stokje voor. Volgend jaar zomer barst het transfergeweld rond Álvarez mogelijk weer los. Onlangs werd de Mexicaan nog genoemd bij FC Barcelona als potentiële opvolger van Sergio Busquets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX KYK EERST IN EIGEN JEUGD OPLEIDEN EN DAN IN HET BUITEN LAND NOG MEER MIS KOPEN HOEFEN NIET

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen