Álvarez klaar voor Messi en Lewandowski: "Ik ben voor niemand bang"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 november 2022 – Voor de achtste keer op rij is Mexico weer van de partij tijdens het WK. Onder de meegereisde spelers bevindt zich ook Ajacied Edson Álvarez. Voor de 25-jarige middenvelder wordt het zijn tweede WK, maar wel eentje waar hij zich een stuk beter voorbereid op voelt dan vier jaar geleden.

Álvarez klaar voor Messi en Lewandowski: "Ik ben voor niemand bang"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik voel me beter, heb meer ervaring", legde hij uit aan de Mexicaanse tak van ESPN. "Tijdens mijn eerste WK was ik pas twintig jaar oud. Het was een grote verantwoordelijkheid, maar ik was niet volwassen genoeg om dat onder ogen te zien. Mijn verwachting is dat ik er nu meer van zal genieten, want dit vindt maar eens in de vier jaar plaats." 

Álvarez gaat het WK dus in met meer ervaring, maar ziet zichzelf daarmee nog niet per se als een van de leiders. "Sowieso moet je dat op het veld laten zien, maar ik zal sowieso niet zeggen dat ik de leider ben. Er zijn mensen als meer ervaring, zoals Andrés Guardado en Guillermo Ochoa. Natuurlijk let ik op hen om van ze te leren en in de toekomst die verantwoordelijkheid over te nemen."

Lastige poule
In de laatste zeven edities van het WK strandde Mexico telkens in de achtste finale. Dit keer wil het uiteraard verder komen, al zal het al een hele opgave zijn poule C met Argentinië, Polen en Saoedi-Arabië te overleven. De topspelers die hij tegenover zich krijgt, jagen Álvarez geen angst aan. "Ik ben niet bang om het tegen Messi of Lewandowski op te nemen. Natuurlijk respecteer je zulke grote namen, maar ik ben voor niemand bang. Het zal allemaal neerkomen op onze mentaliteit."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd