Argentinië bezorgd: Messi mist opnieuw groepstraining

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 november 2022 – Aanstaande dinsdag begint het WK voor Argentinië, dat door veel kenners bij de absolute favorieten voor de wereldtitel wordt gerekend. Drie dagen voor het openingsduel zijn er echter zorgen om sterspeler Lionel Messi (35). 

Argentinië bezorgd: Messi mist opnieuw groepstraining

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op de training van vrijdag ontbrak de speler van Paris Saint-Germain nog helemaal bij het elftal van Lionel Scaloni, nadat hij in de lataste oefenwedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten (5-0) een lichte blessure aan zijn achillespees opliep. Messi kwam in dat duel één keer tot scoren. Zaterdag deed hij vervolgens opnieuw niet met de groep mee. Wel werkte hij een korte individuele oefensessie af.

De Argentijnen verwachten dat Messi 'gewoon' mee kan doen als het WK dinsdag begint met een confrontatie met Saoedi-Arabië. Dat lijkt op papier de minst zware tegenstander die Argentinië in treft in de groep, waarin het ook Mexico en Polen tegen zal komen. 

Bekroning
Messi hoopt in Qatar eindelijk de grote bekroning op zijn loopbaan te kunnen zetten. Voor veel Argentijnen staat hij nog altijd in de schaduw van Diego Maradona, die de Zuid-Amerikanen de wereldtitel van 1986 wist te bezorgen. Messi is dat bij zijn eerste vier pogingen nog niet gelukt. Naar verwachting krijgt hij dit jaar zijn laatste kans, zeker gezien het feit dat hij recent nog vertelde vermoedelijk niet lang meer actief te zullen zijn als voetballer. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd