'Juventus gebruikt WK om veelbesproken Ajacied te bekijken'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 november 2022 – Juventus zou in de winter bij Ajax aan willen kloppen voor Mohammed Kudus. De middenvelder annex aanvaller van de Amsterdammers staat hoog op het verlanglijstje van de club uit Turijn. Daarom worden de verrichtingen van Kudus op het WK met een serieuze blik gevolgd door Juventus.

'Juventus gebruikt WK om veelbesproken Ajacied te bekijken'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport stuurt Juventus scouts op pad om Kudus nog beter in beeld te krijgen. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de grootmacht uit de Serie A in januari aan contact gaat leggen met Ajax. Het is de vraag of de huidige nummer twee van de Eredivisie mee wil werken aan een vertrek. Kudus schommelt bij Ajax tussen de basis en de bank. Zijn contract loopt tot medio 2025.

Lees ook: Bondscoach Ghana denkt anders over Kudus dan Schreuder

Omdat Kudus bij zijn club dus niet altijd in actie komt, hoopt Juventus hem op het WK wel minimaal drie keer in actie te zien. Dat ligt momenteel aan de beslissingen van bondscoach Otto Addo. Kudus wordt vanuit Italië ook in de gaten gehouden door AC Milan. Daarnaast blijft er interesse uit Engeland en Duitsland. Kudus zou naar verluidt ook op de radar zijn verschenen bij Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund.

Ghana zit in stevige WK-poule
Het WK in Qatar begint voor Kudus aanstaande donderdag met een wedstrijd tegen Portugal. Daarna speelt Ghana ook nog tegen Zuid-Korea (maandag 28 november) en Uruguay (vrijdag 2 december). Kudus speelde tot op heden achttien interlands namens The Black Stars. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Namens Ajax maakte hij in de eerste seizoenshelft tien doelpunten in 21 wedstrijden. Ook gaf hij twee assists.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd