United-legende Ferdinand: "Ten Hag heeft gekregen wat hij wilde"

22 november 2022, 21:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo heeft na een aantal bewogen weken afscheid genomen van Manchester United. Volgens voormalig United-verdediger Rio Ferdinand is het vertrek van Ronaldo een stap in de goede richting voor de club. "Alle partijen zijn blij, we kunnen weer vooruit", aldus de oud-international bij de BBC.

Ronaldo heeft na een tumultueuze periode afscheid genomen van United, na een wederzijds goedvinden. De druppel die de emmer deed overlopen was een interview van de superster met Pierse Morgan, waarin hij aangaf zich 'verraden te voelen' door de club en 'geen respect te hebben' voor trainer Erik ten Hag.

Ferdinand is tegenwoordig analist bij de BBC, maar de oud-verdediger staat bekend als een legende bij Manchester United. Hij vermoedde al dat het vertrek van Ronaldo er aan zat te komen. "Cristiano gaf dat interview met het gevoel dat hij erg ontevreden was bij de club en weg wilde. Dat maakte hij erg duidelijk." Ook voor zijn oude club is dit volgens Ferdinand de beste beslissing. "Volgens mij heeft Ten Hag ook gekregen wat hij wilde."

Waar Ronaldo nu heen gaat is nog onduidelijk. "Het volgende hoofdstuk? Dat hangt echt af van wat zijn drijfveer is. Spelen in de Champions League? Geld? Ergens spelen waar het klimaat prettig is? We zullen zien", aldus Ferdinand.

Lees ook: De toekomst van Ronaldo: PSG

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen