'Transferwaarde Gakpo explodeert tijdens WK tot +50 miljoen'

23 november 2022, 07:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cody Gakpo kan via het WK een nóg hogere transfersom afdwingen, zo is de heilige overtuiging bij experts. Zaakwaarnemer Frank Schouten verwacht dat de waarde van de PSV-aanvaller, die de openingsgoal tegen Senegal (0-2 overwinning) voor zijn rekening nam, tijdens dit toernooi alleen maar zal gaan stijgen.

"Het is algemeen bekend dat de echte topclubs bij spelers uit kleinere voetballanden naar drie podia kijken: de Champions League, het EK en het WK", aldus Schouten. "Als Gakpo dit weet door te trekken en een heel goed WK gaat spelen, dan kan zijn waarde explosief vermeerderen tot bedragen van 50 miljoen of hoger. Dit is gewoon een waanzinnig podium."

Ook Wesley Sneijder denkt dat Gakpo voor een megabedrag naar een andere competitie kan verkassen. "Hoeveel hij gaat opbrengen, hangt voor een groot deel af van dit WK. Als hij er hier zo nog twee of drie inlegt, dan kan het ook zomaar 80 miljoen euro worden. Zo werkt dat. Het WK is een schitterende etalage", zo reageert de oud-middenvelder in gesprek met de Telegraaf.

Wat dat betreft is het een verstandig besluit geweest van PSV om Gakpo afgelopen zomer langer te behouden. De aanvaller kon voor ruim dertig miljoen euro verkassen naar Leeds United, maar de Eindhovenaren besloten uiteindelijk niet mee te werken aan een transfer.

Lees ook: De routekaart van Oranje naar de WK-titel: krakers aanstaande

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou zaakwaarnemer Frank Schouten er soms baat bij hebben om dit te toeteren.......?😇

larsson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt weer typisch alle neuzen die het er niet mee eens zijn, omdat hij geen Ajax shirt draagt. Vorig jaar was het Gakpo presteert niet in top wedstrijden en nu een jaar verder en 10 assist en 7 doelpunten in top wedstrijden verder komt er weer haat van de Amsterdammers. Ik zei het afgelopen zomer al; als Antony 90 mil waard is dan is gakpo 150 mil waard. Na Frenkie de jong is gakpo vere weg de beste speler uit de eredivisie van de afgelopen 10 jaar. En als de haters uit amesterdam het er niet mee eens zijn kom dan eens met feitjes waarom hij niet goed is in plaats van wat jullie voelen en vinden. Snap echt niet waarom er altijd misselijk gehaat moet worden als ze niet uit Amsterdam komen, misschien een onpartijdig kijken en dan oordelen.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan begin jij zelf juist met neuzen te zeggen 😂😂👏 de haat andersom is er niet zeker??😂 man man zeg dan niks Flapdrol 👏👌

larsson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat er geen voetbalfan in Nederland is die geen hekel heeft aan Ajax-supporters. Altijd arrogant, de grootste glory hunters en haters van heel Nederland. Maar daar ging het nu niet over het gaat erover dat Ajax-fans (glory neuzen) altijd alleen maar kunnen haten op de andere clubs in Nederland en spelers van die clubs. Ik en volgens mij alle andere niet Ajax fans kunnen wel objectief kijken naar spelers van andere clubs of er talent is of niet. Het kost Ajax fans blijkbaar teveel moeite om realistisch te zijn of andere complimenten te geven. Iedere ander zou gewoon zeggen ja …. Is nu de beste speler van Nederland. Deed ik tenminste wel zoals bijvoorbeeld bij Ajax toen ze de jong en de ligt hadden, bij psv nu gakpo of bij Feyenoord kokcu. Talenten die echt veel beter zijn als hun competitie en potentie van top 20 spelers hebben.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap niet waar ze het vandaan halen. Hij is geen speler die de Eredivisie overstijgt. Heeft weliswaar gescoord tegen Senegal, maar was buiten dat doelpunt zo ongeveer net zo slecht als de anderen van Oranje. Hij wordt enorm overschat vind ik.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zo denk ik er ook over vind hem niet super alleen tegen Ajax is hij super gemotiveerd waarschijnlijk door zijn haat naar Ajax maar voor de rest middelmaat

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tegen Senegal buiten het doelpunt totaal onzichtbaar.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker weten net als Bergwijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen