'FC Barcelona worstelt met besluit over toekomst Memphis'

23 november 2022, 13:24

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Memphis Depay ligt. De aanvaller van het Nederlands elftal komt bij FC Barcelona niet meer in de plannen voor en zou daarom zelf willen vertrekken uit Catalonië, maar het is nog niet duidelijk of en hoe Barça daaraan mee gaat werken.

Volgens Marca worstelt FC Barcelona met het dossier-Memphis. Afgelopen zomer kreeg de aanvaller via Juventus al een uitweg bij de Spaanse topclub, maar Memphis besloot in Camp Nou te blijven. Daar komt hij weinig aan spelen toe. Memphis speelde vanwege blessureleed sinds september niet meer en moest daarvoor Robert Lewandowski voor zich dulden.

De laatste dagen klinkt de naam van Memphis steeds vaker in het geruchtencircuit bij andere clubs. Onder meer Sevilla en Manchester United worden in verband gebracht met de voormalig PSV'er, die over een aflopend contract beschikt. Memphis zelf zet in op een transfervrij vertrek in januari.

Het is niet duidelijk of Barça daarvoor open staat. Door Memphis te verkopen strijkt het mogelijk nog wat miljoenen op. Door zijn contract te ontbinden, schept Barça hoe dan ook ruimte in het salarisbudget. Daardoor zou de club de markt op kunnen voor een eventuele nieuwe versterking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen