'Karsdorp kan zeer pikante transfer maken na AS Roma-rel'

24 november 2022, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rick Karsdorp (27) staat op de nominatie om te vertrekken bij AS Roma. De Nederlandse verdediger ligt in een gigantische clash met trainer José Mourinho. Daardoor kon hij een zeer pikante transfer maken, maar zijn huidige werkgever wilde hem niet naar Juventus gaan.

Karsdorp werd door Mourinho schuldig bevonden aan het 1-1 gelijkspel tegen Sassuolo vlak voor de start van het WK. De oefenmeester viel de rechtsback openlijk af en werd mede daardoor zelfs door supporters opgezocht bij zijn huis naar aanleiding van de uitspraken van Mourinho. Daardoor heeft Karsdorp besloten om de training een tijdje te boycotten en liet zijn gezicht sindsdien niet meer zien.

Juventus hoopte te profiteren van de situatie, maar kreeg vooralsnog nul op rekest van AS Roma. De Oude Dame is op zoek naar een goedkope stand-in voor Juan Cuadrado, die inmiddels met 34 jaar al op leeftijd is geraakt. Mourinho gaf al aan dat Karsdorp mag vertrekken in januari, maar ze willen hem blijkbaar niet naar een concurrent laten gaan. In het 3-5-2-systeem van Juventus zou hij wel goed passen.

Lees ook: 'Karsdorp slaat trainingskamp over

Massmiliano Allegri zou Karsdorp graag houden, omdat hij de Italiaanse competitie goed kent en betaalbaar is ook qua salaris (2,5 miljoen euro). Wel moet hij weten dat hij dan een stand-in zal worden in de eerste plaats. Alvaro Odriozola, Emil Holm, Thomas Meunier en Ivan Fresneda zijn de andere opties die in beeld zijn bij Juventus, weet La Gazzetta dello Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen