Martínez komt met goed nieuws uit Belgische ziekenboeg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – België heeft daags na de moeizame zege op Canada goed nieuws uit de ziekenboeg gekregen. Romelu Lukaku, die de eerste wedstrijd op het WK aan zich voorbij moest laten gaan, heeft de groepstraining hervat.

Martínez komt met goed nieuws uit Belgische ziekenboeg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lukaku is herstellende van een hamstringblessure en kon daardoor woensdag niet in actie komen tegen Canada. Mogelijk is hij er wel weer als de Belgen het zondag opnemen tegen Marokko. "Romelu heeft vandaag met de groep getraind. Het was een gecontroleerde training en we gaan nu bekijken hoe hij daar op reageert", aldus Roberto Martínez tegen Sporza.

De verwachting is dat de wedstrijd tegen Marokko nog wat te vroeg komt voor Lukaku, die er in de laatste groepswedstrijd tegen Kroatië wel bij zou moeten zijn. "Voorlopig weet ik nog niet of hij een wedstrijd kan beginnen. Dat gaan we de volgende twee dagen weten", zo laat de bondscoach van de Rode Duivels weten.

België is het WK weliswaar met een zege begonnen, maar overtuigend was het niet wat de ploeg van Martínez liet zien tegen Canada. "Ons spel geraakte verlamd door emoties en we waren bang om fouten te maken. We hadden Duitsland en Argentinië immers zien verliezen. Zo zie je maar, zo'n eerste wedstrijd op een WK blijft toch voor iedereen een speciaal moment", stelt Martínez.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd