Seks voor de wedstrijd? Voor Luis Enrique geen probleem...

24 november 2022, 22:08

De Spaanse bondscoach Luis Enrique is actief op internetplatform Twitch. Daarop gaat hij regelmatig met zijn volgers in discussie over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo ook vandaag, toen hij werd gevraagd of zijn spelers seks voor de wedstrijd mogen hebben. 

Dat is in Qatar niet aan de orde, begon de trainer zijn antwoord. "Niet omdat het niet kan, maar vanwege de omstandigheden", voegde hij daaraan toe. Toch had hij er als clubtrainer geen problemen mee als zijn spelers zich tussen de lakens inspanden. "Dat is iets heel normaals", vindt hij. "Ik hecht er geen enkel belang aan", vervolgde hij, "zolang ze er geen complete orgies van maken..."

"Als zet het doen, dan is dat omdat het goed met ze gaat", vervolgde Enrique positief. Ook op de partnerkeuze van zijn pupillen heeft hij niets aan te merken. "Zolang het maar met verstand gebeurt vind ik het ok. Ieder met zijn eigen vrouw, of met wie hij maar wil. Dat is allemaal normaal." Gevraagd naar zijn eigen ervaringen uit zijn spelersloopbaan is hij opvallend openhartig. "Ik vind seks belangrijk en in mijn tijd als speler deden mijn vrouw en ik het wanneer het maar kon." 

De bondscoach heeft alle reden om vrolijk te zijn. Woensdag opende zijn elftal het WK met een klinkende zege op Costa Rica, dat maar liefst met 7-0 aan de broek kreeg. Aanstaande zondag wacht het tweede groepsduel met Duitsland, dat zich in de eerste wedstrijd vertilde aan Japan. De Aziaten zijn volgende week donderdag de derde en laatste tegenstander van de wereldkampioen van 2010. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen