Marokko
0 – 0
Spanje

Iran passeert Jahanbakhsh; fans Wales mogen tóch statement maken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2022 – Alireza Jahanbakhsh moet vanaf de kant toekijken hoe Iran het opneemt tegen Wales. De Feyenoorder is normaal gesproken een belangrijke basisspeler voor zijn thuisland, maar moet na de teleurstellende openingswedstrijd (een 6-2 nederlaag tegen Engeland) genoegen nemen met een reserverol. 

Iran passeert Jahanbakhsh; fans Wales mogen tóch statement maken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sowieso heeft de Iraanse bondscoach Carlos Queiroz hard ingegrepen na het verloren openingsduel. In totaal staan er liefst vijf nieuwe namen op het veld, onder wie Jahanbakhsh' vervanger, sterspeler Sardar Azmoun van Bayer Leverkusen. Bij Wales is slechts één wijziging doorgevoerd: Kieffer Moore staat in de basis ten koste van Daniel James.

Statement fans Wales
In aanloop naar het tweede groepsduel had de voetbalbond van Wales nog een opvallende mededeling voor de eigen fans. Zij mogen namelijk met hoedjes en vlaggen met regenboogkleuren de tribunes op. In de openingswedstrijd tegen de Verenigde Staten waren er al veel Welshe fans die op dergelijke manier een statement wilden maken, maar zij werden toen nog geweigerd. De FIFA zou hebben laten weten dergelijke uitlatingen nu wel toe te staan.

Wales en Iran zetten om 11 uur de zesde WK-dag, en daarmee de tweede speelronde van de groepsfase, in gang. Later op de dag staan ook Qatar - Senegal, Nederland - Ecuador en Engeland - Verenigde Staten op het programma. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd