Van der Vaart pikt er vier tegenvallende Oranje-spelers uit

25 november 2022, 19:16

Rafael van der Vaart heeft klare taal geschonken over het optreden van het Nederlands elftal in de tweede groepswedstrijd op het WK. De voormalig middenvelder vindt dat Oranje nog goed is weggekomen met een 1-1 gelijkspel tegen Ecuador.

"Heel matig", zo begint Van der Vaart zijn analyse bij de NOS. "Je mag heel blij zijn met dit gelijkspel. Ik vond Ecuador heel goed spelen en Oranje was aan de bal heel slordig. Als je zag hoe Berghuis inviel…, over Koopmeiners hebben we het al gehad en Memphis was ook slecht."

Van der Vaart vond Oranje een vermoeide indruk maken. "De energie van Ecuador hebben wij op dit moment niet. Zo komt dat over. Het was loom, stroopte een beetje. Als je Dumfries ziet: hij is normaal gesproken onze speler die aan de rechterkant gáát en aanwezig is, maar ik heb hem helemaal niet gezien vandaag."

Van onderschatting was geen sprake, denkt Van der Vaart. "Absoluut niet", aldus de oud-middenvelder, die vermoedt dat bondscoach Louis van Gaal nog wel tevreden is met het punt. "Want met een pech hadden we 'm gewoon verloren."

Lees ookOranje op Rapport: regent onvoldoendes bij héél zwak Nederland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ajaxied houdt hij de Ajaxieden toch erg hoog. Bergwijn speelde heel slecht,Klaassen had maar een goede actie, voor Blind zit er een betere back op de bank, maar is geen Ajaxied.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen