'Giga-stunt: Inter Miami dicht bij akkoord met Messi voor in zomer'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2022 – Lionel Messi is hard op weg naar de Major League Soccer. Het lijkt erop dat de 35-jarige Argentijn na dit seizoen Europa gaat verlaten en aan de slag gaat bij de Amerikaanse club Inter Miami. Messi maakt nu nog het seizoen af bij Paris Saint-Germain en verkast in de zomer naar de Verenigde Staten, waar hij de best betaalde speler ooit gaat worden.

'Giga-stunt: Inter Miami dicht bij akkoord met Messi voor in zomer'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met dat nieuws pakt de Britse kwaliteitskrant The Times uit. Inter Miami is volgens de krant dichtbij een akkoord met de aanvaller voor komend seizoen. Daarmee gaat Messi de Europese velden na jaren verlaten. Bij FC Barcelona groeide de linkspoot uit tot topscorer aller tijden en grote legende. Sinds afgelopen seizoen staat Messi onder contract bij Paris Saint-Germain.

Het contract van Messi loopt na dit seizoen af in Parijs. De Franse grootmacht hoopte het contract van de superster te verlengen, terwijl ook FC Barcelona stiekem hoopte op de terugkeer van de Argentijn. Het lijkt echter het meest waarschijnlijk dat hij na dit seizoen aan de slag gaat in de Major League Soccer. Messi heeft er nooit een geheim van gemaakt dat wonen in Amerika een droom is van hem en zijn gezin.

Eerst wacht Messi nog de taak om Argentinië naar de wereldtitel te leiden in Qatar. Daarna gaat de superster met Paris Saint-Germain op jacht naar de eerste Champions League-titel ooit. Messi heeft dit seizoen de smaak te pakken in de Ligue 1. In dertien wedstrijden was hij goed voor zeven doelpunten en tien assists.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd