Mexicaanse bokser bedreigt Messi: 'Hij moet bidden dat ik hem niet vind'

28 november 2022, 18:40

Lionel Messi moet hopen dat hij de Mexicaanse topbokser Canelo Álvarez niet op korte termijn tegen het lijf loopt. Álvarez stuitte zaterdag op beelden uit de Argentijnse kleedkamer, waar de 2-0 overwinning van het land op Mexico werd gevierd. Daar zag Álvarez iets schokkends.

Op beelden die rondgaan op social media lijkt Messi namelijk op een shirt van de Mexicaanse nationale ploeg te gaan staan en daarop te stampen. 'Ik zie hoe hij de vloer aanveegt met ons shirt, onze vlag', zo schrijft Álvarez op social media. 'Hij moet bidden dat ik hem niet ga vinden. Hij moet ons respecteren, zoals ik ook Argentinië respecteer.'

Het lijkt om een misverstand te gaan. Messi doet zijn schoenen uit en realiseert zich op het eerste oog niet dat er een shirt van de Mexicaanse nationale ploeg onder zijn voeten ligt. Álvarez heeft daar nog niet gereageerd. Het is niet bekend of hij zelf ook tot die conclusie is gekomen.

Dankzij de overwinning van Argentinië is het land weer terug in de race voor groepswinst. Woensdag sluiten Messi en consorten de poulefase af tegen Polen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen