Verhoogde odds: 50x (!) je inleg terugwinnen als Oranje scoort

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 december 2022 – Het Nederlands elftal staat vrijdagavond voor de grootste wedstrijd in acht jaar. Na de WK-finale in 2014 had Oranje op geen enkele eindronde meer een succes zoals het tot dusver in Qatar gaat. Heel Nederland zal juichen voor het elftal van Louis van Gaal, maar Jacks.nl geeft je reden om nóg harder te juichen bij een Oranje-doelpunt.

Verhoogde odds: 50x (!) je inleg terugwinnen als Oranje scoort

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jacks.nl pakt vrijdag namelijk opnieuw uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen van Argentinië - al hopen we natuurlijk van wel -, maar het inzetten van één euro op het feit dat Nederland een doelpunt maakt, is voldoende om vijftig (!) euro terug te winnen. Als Nederland scoort tegen Argentinië, heb jij dus dubbel reden om te juichen.

En of er aanleiding is om aan te nemen dat Oranje een doelpunt gaat maken? Zeker! In de derde periode onder Van Gaal maakte het Nederlands elftal in alle negentien wedstrijden minimaal één doelpunt. Gemiddeld staat de teller zelfs op meer dan 2,5 doelpunt per interland onder Van Gaal. Ook op het WK trof Oranje elk duel doel met een gemiddelde van twee doelpunten per wedstrijd.

Doelpuntenmaker
Deze actie van Jacks.nl is derhalve een heel fraaie manier om de kwartfinalewedstrijd van het Nederlands elftal nog een stukje leuker te maken. Maar het zijn niet de enige fraaie acties: een doelpunt van Cody Gakpo of Memphis Depay levert je 2.75 keer je inleg op, terwijl een assist van onze wingbacks Daley Blind of Denzel Dumfries liefst 4.00 keer je inleg oplevert. In beide gevallen zet je in op beide spelers en hoeft maar één van beiden de actie te maken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd