Vrouw 'verraden' Ronaldo haalt hard uit naar Portugese bondscoach

10 december 2022, 19:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georgina Rodríguez, de vrouw van Cristiano Ronaldo, heeft na de uitschakeling van Portugal op het WK hard uitgehaald naar Fernando Santos. De 28-jarige Rodríguez stelt dat haar man is 'verraden' door de Portugese bondscoach.

Ronaldo begon het WK als basisspeler, maar raakt zijn plek in het elftal na de groepsfase kwijt. In de achtste finale tegen Zwitserland (6-1) kwam de 37-jarige aanvaller een kwartier voor tijd binnen de lijnen, tegen Marokko was er veertig minuten speeltijd (plus blessuretijd) voor hem weggelegd.

'Vandaag heeft je vriend en coach een slechte beslissing genomen. De vriend voor wie je zo veel bewondering en respect hebt. Dezelfde vriend die zag dat alles veranderde toen je in het veld kwam. Maar het was te laat', schrijft Rodríguez. 'Je kunt je beste speler niet onderschatten, je meest krachtige wapen. Je kunt niet iemand steunen die het niet verdient. Het leven leert ons lessen. We hebben vandaag niet verloren, maar geleerd.'

De invalbeurt tegen Marokko was voor Ronaldo zijn laatste optreden op een WK. De superster maakte in totaal vijf mondiale eindrondes mee. In 2006 schopte hij het met de Portugese ploeg het verst door op de derde plaats te eindigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je bij je eigen land net zoals bij United op de bank beland als sterspeler is het een teken dat je niet meer zo goed bent en andere spelers beter zijn. Ronaldo moet accepteren dat voor hem de jaren gaan tellen dus wat zijn vrouw (en zus) zegt is gewoon onzin omdat hij niet meer zo bepalend is, dat is de realiteit waar hij mee te maken heeft punt uit!!

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja daar heb je haar weer👎 Kan ze geen verhaaltjes schrijven voor de Story of welk pulpblad dan ook?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen