Kane in tranen na verschrikkelijk moment: "Een klap incasseren"

11 december 2022, 08:28   Bijgewerkt: 11 december 2022, 08:47

Harry Kane stak zijn teleurstelling na afloop van de verloren kwartfinale op het WK voetbal tegen Frankrijk (1-2) niet onder stoelen of banken. De aanvaller van Engeland miste na rust een strafschop, waardoor zijn land de laatste vier van het mondiale eindtoernooi niet haalde. Kane nam het zichzelf kwalijk.

Kane was in tranen na zijn gemiste strafschop. Eerder in de wedstrijd had hij nog wel raak geschoten vanaf elf meter, maar na rust schoot hij de bal meters over het doel. "Dit is moeilijk te accepteren voor mij", zei hij na afloop tegen BBC. "Ik moet hiermee leren leven, want ik heb echt een keiharde klap moeten incasseren", aldus de balende spits.

Kane begreep niet waar het mis ging. "Ik deed niets anders dan normaal, ik stond met veel vertrouwen achter de bal. Maar het ging anders dan ik had gehoopt." Engeland sneuvelde daardoor in de kwartfinale van het WK. "Ik ben echt trots op de jongens, want we waren vandaag echt goed. Het komt alleen neer op de allerkleinste details en daar ging het mis."

De spits van Tottenham Hotspur nam alle verantwoordelijkheid op zich. "Ik ben de aanvoerder en de penaltynemer, dan lijkt me dat logisch." Frankrijk kwam via Aurelién Tchouaméni op voorsprong tegen Engeland. Na de gelijkmaker van Kane groeide Olivier Giroud met een kopbal uit tot man van de wedstrijd.

Lees ook: Giroud redt Frankrijk tegen Engeland; Kane de grote schlemiel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen