Arnold Bruggink stelt spelersruil tussen Ajax en Heerenveen voor

12 december 2022, 21:04

De geruchten rond Andries Noppert hebben Arnold Bruggink op een idee gebracht. Hij ziet eeen spelersruil tussen Ajax en sc Heerenveen wel zitten. Als Noppert de overstap naar de Amsterdamse club maakt, zou Jay Gorter volgens Bruggink de omgekeerde weg kunnen bewandelen.

Noppert was een jaar geleden nog reservekeeper bij Go Ahead Eagles, maar kan inmiddels rekenen op de belangstelling van Ajax. "Zal hij een transfer gaan maken? Noppert voor Gorter ruilen, kan dat niet?", vraagt Bruggink zich af bij WK Praat van ESPN. "Met gesloten beurs?", grapt Kenneth Pérez. "Dat uiteraard niet", zegt Bruggink met een lach op zijn gezicht.

Volgens Het Parool verlangt Heerenveen een bedrag van 10 miljoen euro voor Noppert. Mocht Ajax de doelman daadwerkelijk ophalen in het Abe Lenstra Stadion, dan moeten de Friezen op zoek naar een nieuwe keeper. Omdat Gorter op de nominatie om verhuurd te worden, zou het niet onlogisch zijn als de 22-jarige doelman in de deal wordt betrokken.

Bruggink denkt dat het voor Noppert, ook om financiële redenen, een goed moment is om een transfer te maken. Vergeleken met zijn mede-internationals verdient de 2.03 meter lange doelman (relatief) weinig. "Of ik de slechtst betaalde speler bij Oranje ben? Jazeker, 100 procent", zei Noppert daar tijdens het WK nog over.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FelixVisser15
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tjonge , we kunnen weer zien waar de analisten van ESPN alleen maar aan denken , Ajax , Ajax en de rest van de teams tellen niet meer , voor ESPN moet PSV in de winterstop dus Cody Gakpo verkopen , Heerenveen moet hun 1e keeper maar ruilen voor een keeper die hopeloos speelt ( als hij al speelt want hij is de derde keeper van Ajax ) dus wat is ESPN eigenlijk ? Een onafhankelijk sportprogramma ? Of een verlengstuk van Ajax ? Triest dat een sportprogramma een uithangbord is voor Ajax , in en in triest . We kunnen beter weer naar de samenvattingen bij de NOS kijken dan hebben we tenminste een onafhankelijk sportprogramma.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen