Van Nistelrooij mét herstelde verdediger, maar zonder internationals op trainingskamp

14 december 2022, 14:54

Olivier Boscagli is met de A-selectie van PSV afgereisd naar het trainingskamp in Marbella. De 25-jarige Monegask was de afgelopen maanden afwezig vanwege een ernstige knieblessure, maar is inmiddels voldoende hersteld om weer mee te trainen met de groep. Oranje-internationals Cody Gakpo, Xavi Simons en Luuk de jong zullen niet met de groep van trainer Ruud van Nistelrooij afreizen naar Spanje. Zij sluiten later aan.

Erick Gutiérrez, die met Mexico ook actief was op het WK in Qatar, resit wel mee met de 31-koppige selectie van de Eindhovenaren. Met de A-selectie mogen ook vijf talenten voor het eerst mee, dit geldt voor doelman Tyrick Bodak, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelders Tim van den Heuvel en Mo Nassoh en aanvaller Jason van Duiven. 

PSV zal in totaal negen dagen afreizen naar Zuid-Spanje, om zo goed voorbereid aan de tweede seizoenshelft te beginnen. Aankomende zaterdag zal er een oefenwedstrijd worden afgewerkt tegen het Italiaanse Sassuolo. Op 7 januari spelen de Eindhovenaren voor het eerst weer een Eredivisie-duel, Sparta zal dan afreizen naar het Philips stadion. 

Keepers: Benítez, Drommel, Waterman, Bodak

Verdedigers: Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Mauro Júnior, Boscagli, Branthwaite, Mwene, Max, Oppegard, Van de Blaak

Middenvelders: Sangaré, Van Ginkel, Gutiérrez, Til, Veerman, Ledezma, Van den Heuvel, Nassoh

Aanvallers: Madueke, El Ghazi, Bakayoko, Saibari, Vertessen, Sávio, Fofana, Van Duiven

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen