Opstelling: Frankrijk zonder twee zieken aan aftrap tegen Marokko

14 december 2022, 18:33   Bijgewerkt: 14 december 2022, 20:16

De opstelling van Frankrijk voor het halve finale-duel met Marokko is bekend. Het Franse RMC Sport wist te melden dat twee spelers wegens ziekte ontbreken in de basisopstelling van bondscoach Didier Deschamps.

Frankrijk had in de aanloop naar het duel al te kampen met ziekte in de selectie. Uiteindelijk blijkt dat twee spelers daardoor ontbreken tijdens de halve finale-wedstrijd van woensdag. Verdediger Dayot Upamecano en middenvelder Adrien Rabiot haalden de halve finale uiteindelijk niet. Rabiot was zelfs te ziek om in de bus richting het stadion te stappen en blijft derhalve achter in het Franse spelershotel. 

Lees ook: Dit is de opstelling van Marokko

Tegen de Marokkanen kiest bondscoach Didier Deschamps voor Ibrahima Konaté als vervanger van Upamecano in het centrum. De vrijgekomen plaats op het middenveld zal worden ingenomen door Youssouf Fofana. Verder kiest Deschamps voor negen spelers die er tegen Engeland ook al vanaf de aftrap bij waren. Middenvelder Aurélien Tchouaméni ontbrak maandag nog op de training bij Les Bleus, maar is fit genoeg om woensdagavond te starten. Jules Koundé krijgt als rechtsback andermaal de voorkeur boven Benjamin Pavard. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen