Opstelling: Marokko wil Fransen verrassen met tactische vondst

14 december 2022, 18:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marokko treedt in de halve finale van het WK aan met drie centrale verdedigers tegen regerend Wereldkampioen Frankrijk. Een aantal twijfelgevallen waaronder Noussair Mazraoui blijkt fit genoeg om woensdagavond in de basis te beginnen.

Behalve bij Mazraoui stonden ook bij de namen van verdedigers Roman Saïss en Nayef Aguerd nog vraagtekens, maar beiden verschijnen 'gewoon' aan de start tegen Les Bleus. Bovendien stelt bondscoach Walid Regragui met Jawad El Yamiq een derde centrale verdediger op, waardoor Mazraoui op links en Achraf Hakimi aan de rechterkant alle vrijheid krijgen om als wingback mee naar voren te trekken. 

Lees ook: Dit is de opstelling van Frankrijk

Op het middenveld moeten WK-smaakmaker Sofyan Amrabat en Azzedine Ounahi de balans bewaken, maar zal Regragui ook van Hakim Ziyech en Sofiane Boufal de nodige verdedigende bijdragen verwachten. Voorin moeten zij bovendien de spits Youssef En-Nesyri ondersteunen. Hij maakte in de achtste finale tegen Portugal het doelpunt waardoor Marokko door ging naar de laatste acht, waarin het vervolgens Spanje de baas was.

Opstelling Marokko: Bounou; Hakimi, El Yamiq, Saïss, Aguerd, Mazraoui; Amrabat, Ounahi; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen