Geen Dick Advocaat-effect bij ADO; Heracles maakt er acht

16 december 2022, 23:34   Bijgewerkt: 17 december 2022, 08:57

Dick Advocaat is er nog niet in geslaagd om ADO Den Haag aan de praat te krijgen. De 75-jarige oefenmeester, die drie weken geleden het stokje overnam van de ontslagen Dirk Kuyt, kwam met zijn ploeg in eigen huis niet verder dan een doelpuntloze remise tegen laagvlieger TOP Oss: 0-0.

Het is al de tweede domper in korte tijd voor Advocaat en consorten. De Haagse coach debuteerde met een pijnlijke 4-1 nederlaag tegen Almere City. ADO, dat geen beroep kan doen op de geblesseerde topscorer Thomas Verheydt, zakte door de pijnlijke remise naar de achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. ADO won al zes wedstrijden op rij niet in de competitie.

Heracles - FC Dordrecht 8-1

Heracles heeft zonder problemen de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie verdedigd. De Almeloërs haalden in eigen huis uit tegen het matige FC Dordrecht. Via Aliou Baldé kwam Dordrecht na een halfuur spelen nog langszij nadat Samuel Armenteros de score had geopend, maar een stunt bleek er niet in te zitten. Heracles won uiteindelijk met 8-1, mede dankzij een hattrick van Armenteros. Ook Nikolai Laursen, Thomas Bruns, Emil Hansso (drie) waren trefzeker. Heracles heeft vijf punten meer dan nummer twee PEC Zwolle, dat nog een wedstrijd tegoed heeft.

De Graafschap - Willem II 0-3

Willem II heeft onder interim-coach Reinier Robbemond eindelijk weer eens een succesje geboekt. De Tilburgers, die afgelopen week afscheid namen van Kevin Hofland, versloegen De Graafschap in Doetinchem met overtuigende cijfers. Elton Kabangu opende voor rust de score namens Willem II, dat na de onderbreking werd geholpen door de thuisploeg. Rio Hillen liep de bal knullig in eigen doel. Max Svensson maakte er in de slotfase zelfs nog 0-3 van. Willem II steeg daardoor naar plek zeven.

Overige uitslagen

Helmond Sport - FC Den Bosch 2-0

FC Eindhoven - VVV-Venlo 0-2

NAC Breda - Almere City 0-1

Telstar - MVV afgelast

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

larsk0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is hoe Advocaat altijd te werk gaat. Eerst kijken hoe het elftal ervoor staat. Dan beginnen met de verdediging op orde te stellen, de nul houden, en van daaruit verder bouwen. Dus stap 1 is nu al gelukt....

FRlife
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dat is opmerkelijk? Dick z’n laatste paar kunstjes stelden niet echt veel voor

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat ligt niet aan Dick hoor. Als je geen goed materiaal hebt valt er ook niet veel te behalen. Het is al zeer sympathiek van hem dat hij uit clubliefde bereid was om te behalen wat er mogelijk is.

FRlife
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt uit dit ado is ook niet veel te halen Maar Ik vind dick de afgelopen jaren nou ook niet echt top meer hoor

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit gun ik Dick niet .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen