Ronaldo niet gewild meer: "Zelfs wij hebben hem aangeboden gekregen"

21 december 2022, 17:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo lijkt akkoord te zijn met het Saudische Al-Nassr, maar niet al te lang geleden probeerde Ronaldo's zaakwaarnemer hem te slijten aan Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt. Dat verhaal doet CEO Axel Hellmann uit de doeken tijdens een interview met DAZN.

De Portugees gaat voor een ongelooflijk salaris spelen in de zandbak, maar wilde dus ook aan de slag in Duitsland gaan in Duitsland en niet geheel onbelangrijk: De Champions League. "Zelfs wij hebben hem aangeboden gekregen. Ik vermoed dat hij bij elke club die uitkomt in de Champions League wordt aangeboden", vertelt Hellmann.

Lees ook: 'Ronaldo heeft maar één optie over

Het was voor menig voetballiefhebber al even schrikken om de 37-jarige Cristiano Ronaldo in de Europa League in actie te zien, zijn zaakwaarnemer leek hetzelfde gedacht te hebben. De vijfvoudig winnaar van de Ballon D'or en topscorer aller tijden van de Champions League kiest er echter voor om het Europese voetbal achter zich te laten om een krankzinnig salaris te gaan verdienen in Saoedi-Arabië.

Eintracht Frankfurt zit, in tegenstelling tot Ronaldo's oude club Manchester United, in de knock-outfase van de Champions League. Na een spannende groepsfase met Tottenham Hotspur, Sporting Lissabon en Olympique Marseille ging Frankfurt als nummer twee door op het miljardenbal, maar dus zonder Cristiano Ronaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen