Ten Hag zet Malacia in de basis voor bekerduel, Van de Beek moet banken

22 december 2022, 09:57

De WK-finale is nog geen week geleden, maar in Engeland beginnen ploegen alweer te voetballen. Manchester United neemt het vanavond in de EFL Cup op tegen Burnley, uit de Championship. Erik ten Hag stelt, ondanks het krachtsverschil, in dit bekerduel geen B-team op.

In de basiself is er plek voor Tyrell Malacia en WK-ganger en oud-Ajacied Christian Eriksen. Donny van de Beek moet beginnen vanaf de bank. Verder staan de (waarschijnlijk) vertrekkende back Aaron Wan-Bissaka en de talentvolle Argentijn Alejandro Garnacho in de basis. Lisandro Martinez ontbreekt nog in de wedstrijdselectie. Hij is waarschijnlijk zijn kater van de WK-winst aan het uitslapen. 

De Argentijn moet dan wel opschieten, want volgende week spelen The Red Devils tegen Nottingham Forrest. Voor die wedstrijd verwacht de club hem en zijn WK-genoot Raphael Varane weer terug bij de club. Eerder vandaag vertelde Ten Hag nog hoe Martinez naar Manchester United is gekomen. De Argentijn belde zijn oud-trainer namelijk op. "'Trainer, luister, ik ga hoe dan ook weg bij Ajax. Ik kan tekenen bij Arsenal, maar als u mij wil, dan ga ik naar Manchester United." Toen dacht ik: "Ik moet mezelf en United ook niet in de voet schieten", aldus Ten Hag tegen Voetbal International. 

Lees ook: Ten Hag geeft nog eenmaal uitleg over veelbesproken straftraining

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen