PSV kan profiteren van chaos bij Sevilla: ruzie tussen coach en td

24 december 2022, 23:21

Nu de tweede seizoenshelft dichterbij komt, kan PSV ook al voorzichtig vooruit kijken naar de twee Europa League-ontmoetingen met Sevilla in februari. Sowieso leek dat al geen heel ongunstige loting, want Sevilla is momenteel de teleurstellende nummer achttien van La Liga. Daar komt nog eens bij dat het intern flink onrustig is. 

In dat kader berichtte het Spaanse Deportes Cuatro zaterdag dat de chaos inmiddels compleet is. Trainer Jorge Sampaoli en technisch directeur Monchi zouden namelijk fikse ruzie hebben en inmiddels zelfs helemaal niet met elkaar praten. Daarmee zal het dus ook extra lastig worden om de club richting de tweede seizoenshelft weer op de rit te krijgen.

De reden van de onenigheid tussen de twee is dat zij het niet eens kunnen worden over het transferbeleid van de club. Sampaoli eiste nieuwe versterkingen om het tij te kunnen keren, maar kreeg van Monchi nul op rekest. Daar was de trainer zo kwaad over, dat hij nu dus helemaal niet meer met Monchi wil praten. Alle communicatie loopt via voorzitter Pepe Castro.

Tweeluik met PSV

Uiteraard klinkt een dergelijke uit de hand gelopen situatie bij de tegenstander gunstig voor PSV, al is het tweeluik met Sevilla nog wel ver weg. Op donderdag 16 februari treffen de ploegen elkaar in Sevilla voor het eerst. Een week later is de return in Eindhoven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap niet dat Monchi hem niet ontslaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen