'Al-Nassr heeft naast Ronaldo ook Chelsea-ster op het oog'

25 december 2022, 13:40

Hoewel er nog altijd geen handtekening is gezet, lijkt Cristiano Ronaldo één dezer dagen te gaan aankondigen dat hij zijn loopbaan voortzet bij het Saudische Al-Nassr. Die club zou naast de Portugees ook een Franse wereldkampioen van 2018 op het oog hebben.

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté (31) is komende zomer gratis op te pikken als zijn contract afloopt bij Chelsea

Het Franse Foot Mercato brengt naar buiten dat Kanté de voorkeur zou geven aan een langer verblijf in Engeland, waar hij het in Londen prima naar zijn zin heeft. Toch zou de middenvelder ook de optie openhouden om na het lopende seizoen te vertrekken naar het midden-oosten. 

Lees ook: Ronaldo gesignaleerd in Saoedi-Arabië

Kanté komt sinds het seizoen 2016-2017 uit voor Chelsea. De Londense club nam hem destijds over van Leicester City, waarmee hij een jaar eerder zeer verrassend beslag had gelegd op de Engelse landstitel. De onvermoeibare middenvelder groede ook in Londen uit tot een absolute sterkhouder op het middenveld. Het afgelopen jaar was er echter eentje om snel te vergeten voor hem. Sinds de zomerstop kwam hij alleen in de eerste twee competitieduels binnen de lijnen. Een slepende hamstringblessure houdt hem sindsdien aan de kant. 

Barcelona

Al-Nassr is echter niet de enige gegadigde voor de handtekening van Kanté. Ook FC Barcelona zou zijn situatie nauwlettend in de gaten houden. De Spaanse topclub aast specifiek op transfervrije spelers gezien de penibele financiële situatie waarin de club nog altijd verkeert. Bovendien moeten de Catalanen op zoek naar een opvolger voor Sergio Busquets, van wie wordt verwacht dat hij aankomende winter óf na het lopende seizoen een overstap naar de MLS zal maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen