'Ajax moet vrezen na toezegging van Chelsea-baas Todd Boehly'

27 december 2022, 09:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax lijkt rekening te moeten houden met een winters vertrek van Edson Álvarez. De 25-jarige middenvelder staat volgens CBS Sports-journalist Ben Jacobs nog altijd in de belangstelling van Chelsea. De eigenaar van de Londense club, Todd Boehly, zou Álvarez afgelopen zomer een toezegging hebben gedaan.

Chelsea waagde enkele maanden geleden, in de laatste dagen van de zomerse transferperiode, een poging voor Álvarez. Ajax ontving een bod van 50 miljoen euro, maar ging daar niet mee akkoord. De Mexicaanse middenvelder wilde dolgraag de stap naar Chelsea maken en voerde de druk op door een training over te slaan, al is er vanuit Amsterdam altijd ontkend dat er sprake was van werkweigering.

Boehly, de Amerikaanse eigenaar van Chelsea, zou nadat de transfer in het water viel Álvarez hebben toegezegd dat de Londense club zich in januari weer in de Johan Cruijff ArenA gaat melden. Ajax lijkt zodoende rekening te moeten houden met een nieuwe transfersoap. De wens van Álvarez om de stap naar de Premier League te maken lijkt in ieder geval niet verdwenen.

Ajax wil Álvarez niet kwijt

Maar in Amsterdam staan ze niet te springen om een vertrek van Álvarez. Hij is onder Alfred Schreuder een vaste waarde op het middenveld. Komt het toch tot een vertrek van Álvarez, dan gaat Ajax (mogelijk) de markt op om een vervanger aan te trekken. Er lijkt in januari sowieso het een en ander te gaan gebeuren wat betreft inkomende transfers. Ajax wil onder meer een nieuwe doelman aantrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In zulk een korte tijd ,kan Schreuder nieuwe spelers nooit snel genoeg bijwerken te functioneren, zijn Handen zie je nou niet bepaald in het spel van Ajax, die koekwaus is iemand die niet capabel genoeg is om hoofdtrainer te zijn ,totaal geen balle verstand van voetballen zou J-C r.i.p zeggen, A. U.B weg met die leeghoofd

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iedereen laten gaan, dan hebben ze een excuus om Schreuder aan te houden..

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is de uitverkoop alweer begonnen? En Blind ook laten gaan. Lekker hoor er blijft geen klote meer over en gaan we tig jaar terug in de tijd om weer eens mee te blazen in Europa op CL-niveau😥

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor de juiste prijs is iedereen te koop !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen