'WK-klant Frimpong in belangstelling: alleen ruimte bij 'crazy' bedrag'

27 december 2022, 16:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayer Leverkusen wil er alles aan doen om smaakmaker Jeremie Frimpong (21) te behouden in deze winterstop. De Duitse club weet dat er veel sluimerende belangstelling is voor de Nederlandse rechtsback, maar heeft de intentie om hem niet te verkopen. Alleen bij een krankzinnig bod valt er te praten over een winterse transfer.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano dinsdag althans. Alleen bij een 'crazy' financieel voorstel mag Frimpong tijdens het lopende seizoen nog vertrekken. Op dit moment is er overigens weinig aanleiding om een dergelijk bod te verwachten, want volgens de transfergoeroe lopen er momenteel geen onderhandelingen voor de WK-ganger van Oranje.

Hoewel Frimpong een van de weinige spelers was die in Qatar geen minuten maakte onder Louis van Gaal, is zijn oproep een bevestiging van de ontwikkeling die de back doormaakt. De jeugdinternational speelt zichzelf daarmee in de kijker van verschillende grote clubs. Die Werkself verwacht dan ook dat er in de komende zomer verschillende topclubs zich officieel voor hem zullen melden.

Lees ook'United laat oog vallen op Lyon-back en Oranje-internationals'

Frimpong kwam voor slechts elf miljoen euro over van Celtic in de winter van 2021 en heeft zich in een jaar in de kijker gespeeld van veel grote clubs. Omdat hij nog een verbintenis heeft tot en met 2025 zal Bayer Leverkusen een flinke vraagprijs hanteren voor Frimpong. Eerder werd onder meer Manchester United gelinkt aan de concurrent voor Denzel Dumfries bij Oranje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen