Advies Ten Hag en Manchester United: "Haal op deze drie plekken een versterking"

27 december 2022, 23:21

Manchester United is onder Erik ten Hag bezig aan een fraaie opmars. De oefenmeester mengt zich volop in de strijd om de bovenste plaatsen in de Premier League. Maar om écht hoge ogen te gooien in Engeland hebben The Red Devils nog op liefst drie plekken versterking nodig, meent voormalig United-verdediger Patrice Evra.

Tegenover The Manchester Evenening News analyseert Evra de transfersituatie op Old Trafford. "Er is absoluut een centrale verdediger, een spits en een middenvelder nodig om een grote rol van betekenis te spelen dit seizoen", stak de Fransman van wal. "Een soort Casemiro-achtige voetballer. Er is nog meer ervaring nodig en ik weet zeker dat Ten Hag met de club samenwerkt om te kijken of ze dat voor elkaar kunnen krijgen."

De Braziliaanse middenvelder kwam over van Real Madrid en was dinsdagavond tegen Nottingham Forest een van de uitblinkers in het elftal van Ten Hag. Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Lisandro Martinez en Antony waren naast Casemiro de andere aanwinsten voor Ten Hag. "Er is tevens een vervanger nodig voor Cristiano Ronaldo. Verder hangt het er ook van af welke spelers vertrekken. Er zijn altijd spelers die ontevreden zijn met hun speeltijd en willen verkassen", aldus Evra.

Lees ook'Ten Hag krijgt na mislopen Gakpo slecht nieuws bij Manchester United' 

"Je verwacht altijd sterker te worden in de transferperiodes, maar je moet ook niet in paniek raken als club en spelers kopen omdat de media of de achterban daarop aandringt. Er moeten spelers kopen die iets aan de selectie van Manchester United toevoegen, zodat ze beter kunnen presteren", sprak de voormalig verdediger zijn verdict uit over het transferbeleid van de Premier league-grootmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die spelers gaan er wel komen. EtH is goed bezig en kan dus rekenen op een extra zak geld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen